02186086361
02186086278

09128382343

تعیین نقطه اشتعال

تعیین نقطه اشتعال - تعیین نقطه اشتعال روباز , تعیین نقطه اشتعال بسته , تعیین نقطه قطره ای شدن گریس

نقطه اشتعال چیست؟
نقطه اشتعال یا فلش پوینت کمترین دمایی است که در آن از مایع، بخاری ساطع می شود که در حضور منبع احتراق به سرعت می سوزد.
جابجایی مایعات مختلف با خطرات و ریسک های گوناگونی همراه است؛ از همین جهت بهتر است که نقطه اشتعال مایعات قبل از شروع حمل و نقل تعیین شده تا این فرایند به امن ترین و بهترین شکل ممکن انجام شود.

روش های تعیین نقطه اشتعال

به طور کلی تعیین نقطه اشتعال مایعات مختلف با دو روش اصلی سیستم روباز و یا سیستم سربسته انجام می گیرد.

در سیستم روباز نمونه را در درون یک ظرف سرباز ریخته و سپس آن را حرارت می دهند و هر چند درجه یکبار، شعله ای را از روی آن عبور می دهند. گفتنی است که نقطه اشتعال اندازه گرفته شده با تغییر ارتفاع شعله از سطح مایع تغییر خواهد کرد. معروف ترین نمونه آزمایش روباز، آزمایش اوپن کاپ کلیولند(COC) می باشد.

در روش سربسته از دو نوع تستر استفاده می شود: اولین نوع تستر تستر های ناموازن مانند پنسکی- مارتنز می باشند. در این نوع تستر ها دمای بخار روی سطح مایع با دمای خود مایع برابر نمی باشد.

نوع دیگر تستر موسوم به تستر های موازن می باشند که یکی از معروف ترین آنها اسمال اسکیل می باشد. در این نوع تستر ها برخلاف تستر های ناموازن دمای بخار روی سطح مایع با دمای مایع یکسان تصور می شود. هر دو نوع تستر منبع احتراق را در فضای دربسته ای که مایع در آن قرار دارد را آماده می کنند.

تفاوت های بین روش سربسته و روش روباز

هر کدام از این روش ها نقاط قوت و ضعف خود را دارند که با توجه به آن و همچنین ماهیت یک آزمایش یکی را به دیگری ترجیح داد.
در حالت عادی تستر های سربسته مقادیر پایین تری نسبت به تستر های روباز نشان می دهند(معمولا بین 5 تا 10 درجه) و تخمین دقیق تری نیز ارائه می کنند.
دیگر تگ های محبوب آرکا صنعت آروین را ملاحظه کنید :

تعیین نقطه اشتعال , دستگاه تعیین نقطه اشتعال با سیستم بسته , دستگاه تعیین نقطه اشتعال با سيستم روباز , تعیین نقطه قطره ای شدن گریس روان کننده

خدمات مرتبط با تعیین نقطه اشتعال

محصولات مرتبط با تعیین نقطه اشتعال

کاربرانی که از تعیین نقطه اشتعال بازدید کرده اند از این محصولات نیز بازدید کرده اند